Over ons

Wij denken in kunststof en rubber


Wij denken in synthetische materialen zoals kunststof en rubber. Veelzijdige producten, waarmee we oplossingen kunnen bieden voor uw vraagstuk. Met onze expertise op het gebied van thermovormen kunnen we elke mogelijke vorm uit kunststofschuim produceren. Onze ervaring op het gebied van akoestische isolatie zetten we in om met onze normoverstijgende producten elke akoestische uitdaging aan te gaan.

SIREXSIREX® is onze merknaam. Een merknaam die staat voor de beste kwaliteit kunststofproducten: slaapmatten, therapiematten, fitnessmatten, persoonlijke bescherming, ondervloeren, zwembadafdekkingen en akoestische isolatie.

Voor de ontwikkeling van bijvoorbeeld producten werken we samen met eindgebruikers. Onze ondervloeren en producten voor akoestische isolatie worden in nauwe samenwerking met aannemers, ingenieurs en architecten voor u ontwikkeld. Daarbij staan passief bouwen en duurzaam renoveren centraal. Onze grondstoffen komen alleen van Nederlandse en Europese topfabrikanten.

Voor de beste grondstoffen werken we nauw samen met onze partners om zo ons productenpakket samen te stellen. Hierbij wordt rekening gehouden met de gevolgen voor mens en milieu. Zo verwerken wij in onze producten o.a. recyclebare kunststoffen en rubbers. Onze producten worden gemaakt in schone Europese fabrieken onder uitstekende arbeidsomstandigheden. De aanvoerlijnen zijn kort.

Onze onderneming is NEN-EN-ISO 9001 gecertificeerd.

Wij zijn een onderneming van de Imbema Groep.

Structuur van onze organisatie


Imbema is als Newton's Cradle. Wij zetten het vraagstuk van onze klant om in een actie naar onze producent.

De Imbema Groep bestaat uit zelfstandige technische handelsondernemingen nieuwe stijl ieder met hun eigen kennisgebied en daarbij behorend productenpakket. Dit varieert van afsluiters voor leidingnetwerken, tot stootbalkconstructies voor trucks en trailers.

Onze sectoren:


Vacatures

Wij hebben op dit moment geen vacatures. Kijk op de website van Imbema Groep voor vacatures bij andere Imbema ondernemingen.

Alle vacatures

Onze medewerkers

Onze medewerkers zijn breed opgeleid en met de juiste kennis uitgerust om uw vraag te kunnen beantwoorden. Onze productspecialisten zijn bij onze partners getraind en weten dus precies voor welke toepassingen onze producten geschikt zijn en welke problemen opgelost kunnen worden. Bijscholing is aan de orde van de dag. Wij stellen ze graag aan u voor.

onze-medewerkers

Kalender

Een overzicht van onze evenementen zoals beurzen, seminars, open dagen en vakdagen.

Volledige kalender