Slim en duurzaam akoestisch isoleren

Duurzame oplossingen voor renovatie, transformatie en nieuwbouw


Akoestische isolatie bij projecten in de nieuwbouw, renovatie en transformatie. Het voldoen aan de eisen in het Bouwbesluit is een flinke uitdaging. Opdrachtgevers doen daar vaak nog een schepje bovenop met extra eisen.

Opdrachtgevers stellen extra eisen rondom duurzaamheid en isolatiewaarden die verder gaan dan Bouwbesluit. Of de combinatie met thermische isolatie waar vloerverwarming wordt toegepast of een zeer geringe opbouwhoogte, waar conventionele isolatie geen uitweg biedt.

Onze specialisten kennen de uitdagingen. Met behulp van het leveringsprogramma van Isolgomma en SIREX bieden zij voor elk vraagstuk een duurzame en betrouwbare oplossing. Van houten constructievloer tot breedplaatvloer en van keldervloer tot rollende winkelwagens op een supermarktvloer. 

Voor elke type vloer, wand of plafond bieden wij een oplossing. In dit "Digitale Duurzame Huis" van Imbema, hebben wij onze duurzame oplossingen verwerkt. Hebben we uw interesse gewekt? Klik dan rechts op een vloer, wand of plafond om te bekijken wat voor u de beste oplossing is.Wij werken in deze branche o.a. samen met deze vooraanstaande partners:

Isolgomma  Duurzaam Gebouwd  Hanno Werk  M+P  ICDuBo   
Isolgomma Srl  Duurzaamgebouwd.nl Hanno Werk GmbH M+P Ingenieurs ICDuBo  


Houten vloeren

Houten constructievloer


Oplossingen

Kanaalplaat

Kanaalplaatvloer


Oplossingen

Betonvloer

Betonvloer


Oplossingen

Keldervloer

Keldervloer


Oplossingen

Plafonds & Wanden

Plafond isolatie


Oplossingen

Supermarktvloer

Supermarktvloer


Oplossingen